Om oss

Om oss

AHEAD Rekrytering är ett headhuntingföretag som rekryterar med fokus inom bygg och projektledning.

Som marknadsledande HR konsulter med inriktning mot bygg och fastighetsbranschen i 20 år gör vi skillnad för våra uppdragsgivare. Vi skapar förutsättningar för individer och organisationer att lyckas med sin affär. Med vår specialkunskap och långa erfarenhet har vi metodiken och nätverket att nå resultat och värdefull rådgivning för att tillsammans med våra kunder utveckla den mest lämpade organisationen för uppdraget. Vi kan i ett tidigt skede erbjuda träffsäkra lösningar och idéer prova oss.

När du tänker på att rekrytera – tänk på AHEAD Rekrytering eftersom vi känner till var de bästa kandidaterna finns att kontakta med vårt 20-åriga erfarenhet och kontaktnät.

För att på ett professionellt sätt finna kandidater samt lösa situationer, används även AHEAD:s eget personlighetstest. Interaktivt på hemsidan genomför kandidater sin personliga test som levereras omgående till oss.
AHEAD Rekrytering tillsätter årligen ett stort antal befattningar och är förstahandsvalet för en rad välkända företag i Sverige. Det är ingen slump att Ca. 90 % av uppdragen kommer från tidigare nöjda kunder och rekommendationer. Vår gemensamma målsättning är att vara och förbli uppdragsgivarens långsiktiga samarbetspartner inom rekrytering och personutveckling.

Vi engagerar oss starkt i alla våra uppdrag och vi vet var de bästa kandidaterna står att finna tack vare vårt omfattande kontaktnät.

                                  Utmana oss! – Vi gillar det!

Kontakta oss